SNSPA va desfășura cursurile în sistem online şi în semestrul al II-lea

165 de vizualizări
Foto: SNSPA
Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis ca activitățile didactice din semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 să se desfășoare în continuare în sistem online. Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a precizat pentru Edupedu.ro că „nu avem o problemă să începem din nou în format fizic în orice moment dacă apar elemente pozitive, dar deocamdată continuăm online, așa cum am început din martie anul trecut”.

Începând din 22 februarie 2021, când va debuta cel de-al doilea semestru la SNSPA, toate cursurile se vor desfășura în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților. Decizia a fost luată pentru a diminua riscul de infectare cu noul coronavirus, având în vedere situația epidemiologică din România, care impune menținerea măsurilor luate pentru prevenirea și combaterea infectării cu SARS-CoV-2, dar și cu mutațiile acestuia, extrem de contagioase, care se răspândesc rapid în întreaga lume.

Serviciile administrative ale SNSPA vor păstra aceleași măsuri de prevenție, în vederea limitării evoluției cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 și vor fi asigurate în continuare atât online, cât și față în față. Accesul studenților, al cadrelor didactice și al vizitatorilor în sediile SNSPA se face doar pe baza unei programări prealabile.

Sursă foto: SNSPA


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Președintele Academiei, Ioan-Aurel Pop, despre anonimizarea datelor studenților: Nu am voie să public rezultatele examenelor, cu numele și cu nota, pentru că îi jignesc / Altădată mă gândeam cum, Dumnezeule, ăsta a putut să ia 9 și eu am luat numai 6? / A pierit interesul pentru performanță

Anonimizarea datelor studenților când sunt publicate rezultatele la examene, impusă de regulamentul european pentru protecția datelor personale – GDPR, a fost prezentată de președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, drept…
Vezi articolul

ULTIMA ORĂ Bugetul Ministerului Educației pentru anul 2024 va fi de 3,3% din PIB – proiect / Alocarea pentru întreg capitolul Învățământ e departe de cei 15% din cheltuielile Bugetului General Consolidat prevăzuți de legile Deca-Iohannis – proiect

Bugetul Ministerului Educației pentru anul 2024 va fi de 57,4 miliarde de lei, potrivit proiectului legii bugetului de stat pentru anul viitor. Astfel, raportat la Produsul Intern Brut, procentul care revine Ministerului…
Vezi articolul

Sprijin pentru familii vulnerabile și copii, în locul separării copilului de familie și plasarea lui în sistemul de protecție specială – proiect de lege al Guvernului / Se vor înființa 150 de centre de zi și Observatorul Național al Copilului

Guvernul a aprobat pentru trimiterea în Parlament proiectul Legii privind prevenirea separării copilului de familie, conform anunțului instituției. Propunerea legislativă urmărește reducerea numărului de copii care intră în sistemul de…
Vezi articolul

Apel al profesorilor de limba franceză și limbi romanice din Argeș la universități și institutele de cultură pentru câte două ore la limbile moderne, în trunchiul comun de liceu – proiect planuri-cadru: O oră pe săptămână înseamnă meditații

Profesorii de limbi romanice și limba germană din Argeș cer păstrarea a cel puțin două ore săptămânal pentru fiecare limbă modernă în trunchiul comun al planurilor-cadru pentru liceu, avertizând că…
Vezi articolul